Ny blogg...

Nu har stunden kommit då jag också skaffat mig en blogg... Då kommer man till nästa problem, vad ska jag skriva om? Eftersom detta är ett så livsviktigt och grundläggande medium i det mordena samhället måste man ju alltid ha något viktigt att säga till det svenska patriarket, eller? 

 

I dagens Sverige ska du vara lite femenist, lite socialist, lite kommunist, lite alla -ist men inte för mycket för vi bor ju faktiskt i landet lagom och här är du ju inte ensam om att vara just lagom. Du får gärna tycka du är bra på något, men säg det inte till någon. Du får gärna tycka som du vill, men tyck som alla andra. Du får gärna kritisera saker och ting, men gör inte något åt det är du snäll. Här ska alla vara bror duktig och betala TV-avgiften till ingen nytta...

 

När Sverige bytte regering klagade många på hur dåligt det var med Perssons gäng och att Sverige behövde förnyelse, då går Reinfeldt in och tar makten medans svenska folket fortsätter att klaga. Detta är vad svenskar är riktigt bra på och jag tror att sålänge svenskarna har något att klaga på men inte behöver göra något åt så kommer vi att överleva mycket.


Kommentarer
Postat av: Anna R

Oj oj

du kanske borde bli politiker Henke och inte lärare :P haha

2008-10-30 @ 09:18:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0