Slut på det roliga...

Då var nolle-p slut för i år, både skönt och trist på samma gång. Det har varit två sjukt roliga veckor med mina underbara ÖF-vänner och vi har haft massor bra faddrar och nollan. Nu när man har jobbat intensivt i tre veckor med allt kommer det bli ett enda stort tomrum, vad ska man göra med all tid? Jo jag vet... Plugga! Ligger tio kapitel efter i samhällskunskapen där jag inte köpt böckerna än och jag har omtenta i PA2 på fredag vilket känns sådär måste jag erkänna, men det är väl bara att sätta igång med läsningen igen....
Ikväll ska jag till Angi och softa med lite folk, så skönt att bara ta det lugnt igen! =)
Ha en bra kväll!

Söndag

Jag har återigen slagits av det faktum att hålla på och tvätta på nätterna är nog det tråkigaste som finns.... Men det måste ju göras någon gång. I morgon börjar Nolle-p och då behöver man ett lager av strumpor och kalsonger eftersom att jag ska leva i ovve i två veckor och inte hinner tvätta så mycket. Kommer bli stressigt men as kul! 

Idag har jag blivit nedvärderad utav Angelica i ännu ett musikquiss som Rasmus gjort, det hör ju iof inte till ovanligheten att den lilla popfjortisen slår mig i denna kamp så jag är inte så ledsen. 


Nu ska jag hämta min tvätt och se om man kan gå och lägga sig eftersom att man ska upp om fem timmar igen.... Trött!!!


Sov gott!

Nystart....

Då var man tillbaka då, tänkte att jag ska hålla bloggen vid liv nu... kan ju försöka iaf. =) Jag är tillbaka i Linköping efter en sommar i trucken hemma i Götene. Kan mycket väl ha varit den sista sommaren i Götene faktiskt, känns lite isolerat att bo hos far så länge, men nu är jag tillbaka i min lya i Östergötland iaf och det är as skönt. Vi i ÖF (överfadder) håller på nu och fixar de sista grejorna inför måndagens invadering av nya lärarnollan som kommer gå omkring och se vilsna ut.... Lite kul är det iaf att se dem med kartor... Haha!

Träffade Rasmus idag ,kändes bra att han är tillbaka, och imorgon kommer Angelica så då blir rodnyje fulltalig igen. =)



Take care!

RSS 2.0