Glad!

Ja då har man skrivit sin första salstenta här på Linköpings Universitet. Den var inte så annorlunda än de jag skrivit i Skellefteå och Skövde så det var lugnt. Jag satt i nästan två timmar och blev förvånad när jag såg frågorna att det inte var något mer... När jag gick ut ifrån salen så kändes det bra och jag kunde inte göra mer än mitt bästa, känns dock som att det gick bra men det återstår att se. Har fått reda på att jag klarade omtentan jag skrev för två veckor sedan så det känns ännu skönare att kunna gå in i terminens sista kurs utan något som hänger över mitt huvud.

Kvällen bjöd på musikquizz, ja dom stavar det så, på Harrys nere i stan med rodnyje(Rasmus & Angelica) och lite fler goa vänner. Vi vann inte, men kom inte sist heller, bättre resultat än förra veckan iaf. När vi var trötta på Harrys avslutades kvällen hos Rasmus med lite kvällskaffe så att man sover gott.

I morgon är det avslutande redovisning i denna kursen och klassfest med utgång på Hg där Loney Dear spelar kvällen till ära. Återkommer imorgon med hur konserten avlöpte.

Dagens musiktips: Jonathan Johanssons album En hand i himlen.

God Natt

Tankar och tentaångest

Såg ett program om ett gäng gymnasietjejer och deras vardagsliv gällande anorexi, plugg och livet i övrigt. Intressant att se hur livet ser ut för en vanlig tonårstjej, det är ju inte den sidan man själv upplevt. Jag tror dock att det är oerhört bra att ta till sig eftersom att man ska bli just gymnasielärare, det är bra att förstå sina elever.

Håller på att pluggar inför den hemska TVÄS2-tentan som kommer i morgon. Hoppas man har pluggat på rätt saker så att man klarar den. Jag läser och läser men ändå så fastnar det inte så mycket, har en hel del andra tankar i huvudet nu också men jag hoppas på det bästa...

En bra sak iaf är att jag är oerhört nöjd med min nya gitarr, den är lättspelad och låter sjukt bra. =)

So long!

RSS 2.0